check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie

Wijntips

Wijnproeverij met voorjaarswijnen op 21 april🌷

By Algemeen Reacties uitgeschakeld voor Wijnproeverij met voorjaarswijnen op 21 april🌷

Wijnproeverij met voorjaarswijnen! Kom je proeven op de Kaapse Proeftafel?

Wijnproeverij met voorjaarswijnen! Baie lekker uit Zuid-Afrika dus vier het voorjaar met ons. Kom gezellig langs op de POP UP Proeftafel op 21 april van 15.30 uur tot 17.30 uur in ons pakhuis aan de Nijverheidsweg 24a te Huizen. Er staan mooie wijnen voor je klaar die perfect passen bij de lente. Bovendien aantrekkelijke aanbiedingen en je kan de wijnen meteen meenemen. Pop langs op een moment dat je het beste uitkomt, je bent hartlik welkom! Graag hier even aanmelden voor de Proeftafel   en geef aan met hoeveel personen je komt. De proeverij is gratis voor Wijnvrienden van Kaaps Wijnhuis.

Ben je dat nog niet? Met het doorgeven van je naam en emailadres is dat geregeld. Je krijgt dan bovendien leuke wijntips, aanbiedingen en uitnodigingen voor unieke wijnproeverijen toegestuurd. 

Help ons bij het kiezen van een nieuw wijnhuis ☺︎

Ook op de Proeftafel: onontdekte parels.

Op onze reis hebben we namelijk zoveel moois geproefd! Zo ook van een veelbelovend wijnhuis van een ambitieuze eigenaresse en een zeer getalenteerde wijnmaker die onlangs uitgeroepen is tot Winemaker of the Year 🍷. Het estate ligt in het boeiende cool climate gebied vlakbij Hermanus en staat bekend voor uitmuntende Chardonnay, Sauvignon Blanc en de Pinot Noir.

We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Tipje van de sluier welke wijn je gaat proeven

We houden de naam van dit wijnhuis nog even onder de ‘kurk’ :-). Maar weet dat we van dit wijnhuis in ieder geval een waanzinnige witte blend, een Vonkelwijn (MCC), een Pinot Noir en een Platter 4.5 ster dessertwijn gaan proeven. Dus bepaal je met ons mee of deze wijnen naar Nederland komen? Kom dan gezellig langs en meldt je hier aan voor de Proeftafel

Hartlike groet,

Albert & Anita

Post navigation