Heb je vragen? Bel 06-46187615

Onze missie

Als wijnliefhebber is het heel gemakkelijk om na een bezoek aan Zuid-Afrika enthousiast te worden van het land: de natuur en cultuur…. maar vooral ook de wijnen! Niet de bulkwijnen die we in Nederland in de supermarkten tegen komen, maar schitterende wijnhuizen, met een kwaliteit die zich meten kan (of beter is!) dan menig topwijnhuis uit Europa of de Nieuwe Wereld.

Nederlanders hebben in 1656 de eerste druivenstokken aangeplant, in een klimaat en op een bodem buitengewoon geschikt voor wijnbouw. Eind 18e eeuw kwamen Franse Hugenoten naar Zuid Afrika en namen hun rijke tradities en wijncultuur mee. Nu, na een moeilijke periode met nadruk op volume productie en Apartheid is Zuid-Afrika herontdekt als TOP wijnland, getuige de vele internationale erkenningen.

Als Kaaps Wijnhuis willen we je laten genieten van de beste Zuid Afrikaanse wijnen. Tot voor kort onontdekte parels met een eigen verhaal en alleen via ons te koop.  En allemaal met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, want je koopt rechtstreeks van de importeur. Zoals de top wijnen van Ernie Els Wines, maar ook van Glenelly Wine Estate,Lemberg, Marras Wines , Windmeul en Oak Valley

infographic

 

 

 

Wijnliefhebbers delen mooie wijnen
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email