check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie

Onze service

Gratis levering in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland!

Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd vanaf € 99. Voor kleinere bestellingen rekenen wij € 7,95 als bijdrage voor de verzendkosten. Wij maken gebruik van Flespakket (PostNL). We maken gebruik van speciale, transport bestendige verzenddozen voor 1 fles, 3-, 6-, -9,- 12 flessen.

We leveren ook aan wijnvrienden in België, Luxemburg en Duitsland. Gratis voor bestellingen vanaf € 120 voor België en Duitsland, vanaf € 150 voor Luxemburg. Voor kleinere bestellingen rekenen wij € 11,75 (excl. BTW)  als bijdrage voor de verzendkosten.

Binnen 2 á 3 dagen bij je thuis

Na ontvangst betaling heb je de bestelling binnen een  2 á 3 dagen thuis  (m.u.v. weekends en vakanties). De bestelling kan je volgen via track & trace link die je toegestuurd krijgt. Bezorgingen voor België, Duitsland en Luxemburg duren meestal 1 tot 3 dagen langer.

IMG_0582

Veilig afrekenen

Er is SSL- beveiliging.

Na plaatsen van je bestelling, krijg je per email een bevestiging van je bestelling en de betaalgegevens. Je kan direct veilig met iDEAL betalen, met creditcard of met een directe bankoverschrijving. Na ontvangst van je betaling maken wij de bestelling in orde voor verzending.

Je krijgt, zoals al vermeld, bericht wanneer je de bestelling mag verwachten en je kan je bestelling volgen via Track & Trace.

Voor het afrekenen kan je eventuele kortingscodes invoeren bij het het vakje ‘Kortingsbon’ in de winkelwagen. Klik op ‘kortingsboncode toepassen’ en de korting wordt verrekend.

IDeal tekst

Vintage wisselingen

We proberen de gegevens op de website actueel te houden maar het kan zijn dat een vintage (jaargang) van een bepaalde wijn niet meer geleverd kan worden. In principe leveren we dan de actuele (laatste) vintage.

Wijnaanbiedingen

Op de website van het Kaaps Wijnhuis vind je regelmatig aanbiedingen die een bepaalde periode geldig zijn. Wij maken bovendien in speciale wijnpakketten heerlijke combinaties van wijnen.

Je zult verrast zijn over de kwaliteit van alle wijnen, die ook nog heel aantrekkelijk geprijsd zijn! Boutique wijnen die met zorg en liefde voor de natuur voor jou gecreëerd zijn. Exclusief en niet in de supermarkt te vinden. Een mooie manier om een bijzondere betaalbare kwaliteitswijn te ontdekken.

Vragen of advies?

Je kan ons altijd mailen of bellen voor vragen en wijnadvies. We zullen dan zo snel als mogelijk contact met je opnemen want wij zijn pas blij als jij de goede keuze voor een bijzondere Zuid-Afrikaanse wijn hebt kunnen maken.

Tel: +31 (0)88 050 00 00 en mail ons naar hallo@kaapswijnhuis.nl