Heb je vragen? Bel 06-46187615

Wijntips

Heerlijk rood voor de Herfst

Puur genieten van vol en warm Zuid-Afrikaans rood 👌!

In Zuid-Afrika wordt het inmiddels weer warm. Bij ons is het nog herfstsachtig en de dagen worden korter en kouder 😉. Tijd voor heerlijke volle rode wijnen. Voor ná de wandeling in het bos, bij de open haard, of als ‘echte bankzitter’ op de bank. En natuurlijk heerlijk te combineren bij stoofschotels en een aantal ook bij wild.

Speciaal voor hebben we een paar heerlijke rode wijnen in de aanbieding.

  • Ideaal voor rode wijnliefhebbers
  • Vol, fruitig en toch zijdezacht
  • Heerlijk bij stoofpotten  … bij de open haard … en een aantal heerlijk bij wild
  • Allemaal wijnen met bekroningen

Let op: de wijnen worden vanaf 15 november uitgeleverd met flespakket.nl van POSTNL. Je kan veilig betalen met SSL beveiliging, en via iDeal.

Nieuw: De Glenelly Glass Collection Cabernet Franc 🏆

Een dijk van een wijn van Glenelly. Een nieuw loot aan hun assortiment. Van druiven geplukt op de hoogste en daarmee koelere percelen. Elegant, fris en toch zacht door de mooie tannines. Vol smaken van kersen, zwarte bessen en wat hints van grafiet wat de wijn extra bijzonder maakt. En heeft zojuist Dubbel Goud gekregen. Mooi Zuid-Afrikaans voorbeeld van betaalbare topkwaliteit. Baie lekker bij rijke vleesgerechten, wild en lam. Het proberen waard!

19 november een unieke wijnproeverij op unieke plek

Door weersomstandigheden wordt deze wijnbelevenis verplaatst naar het voorjaar 2018. Wil je erbij zijn en op de hoogte gehouden worden, stuur dan een mailtje naar o.v.v. Gooise Proeftent. Je hoort van ons!

 

Zin in een gezellige zondagmiddag?

Kom wijnproeven tijdens een unieke wijnbelevenis met Bites en Music op een heel bijzondere plek! De Houten Loods wordt omgebouwd tot de Gooise Proeftent. Kom beleven en proeven:
Tongstrelende wijnen proeven uit Zuid-Afrika en Portugal!
Mondvermaakjes van Birgitta Kookt!
Muzikaal entertainment van Vocal group Sisters & DJ Guimaster
Dit wil jij niet missen! Wees er snel bij tent vol = vol!

Wanneer: zondag 19 november van 16.00 uur tot 19.00 uur, dit wordt verplaatst naar april/mei 2018

Kaartjes van 27,50 p.p., vooraf te voldoen
Locatie: De Houten Loods
Goyergracht Zuid 11
EEMNES

 

Wil je een indruk van wat je te wachten staat? Kijk dan dit filmpje rechts

Ernie Els Wines KLM open aanbieding

Gelukkig zijn de Ernie Els wijnen wel in Nederland

Iedereen was verheugd dat Ernie Els als een van de meest succesvolle golfers en als publiekstrekker naar de KLM Open zou komen. Heel jammer en begrijpelijk dat Ernie Els uiteindelijk niet komt als gevolg van de orkaan Irma. Hij woont  in Florida en kon niet op tijd weg.

Goed nieuws is dat de mooie wijnen van Ernie Els wel in Nederland zijn. En gedurende het KLM Open toernooi van 14 t/m 17 september extra voordelig! En we hebben nog iets leuks onder de pet. Onder de bestellers verloten we een aantal leuke en originele Ernie Els items! Let op de actie is geldig tot en met maandag 18 september!

Wat nog meer onder de pet?

Onder de bestellers verloten we leuke originele Ernie Els items als de