check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie
Heb je vragen? Bel +31 (0)88 050 00 00

Wijntips

Bijzondere wijn veilig thuisbezorgd, ook in België

By Algemeen Reacties uitgeschakeld voor Bijzondere wijn veilig thuisbezorgd, ook in België

We komen door de Corona-crisis heen. Al weten we nog niet wanneer precies…. Ondertussen zitten we vooral thuis. In de veilige omgeving van huis en misschien tuin of balkon. Het beste ervan te maken. Tja….het is even niet anders. En regelmatig krijgen we vragen of de wijn veilig thuisbezorgd kan worden.

Dus mocht jij je het ook afvragen: JA, onze deur staat voor je open. Net zoals vorige week nog bij deze wijnboer in Zuid-Afrika, de hond waakt en wij zijn

Heerlijke thuisblijf wijn uit Zuid-Afrika, veilig bij jou op de stoep 🍷

Bestellen kan op meerdere manieren:

  • Via onze web-winkel. De bestelling wordt veilig bij de voordeur afgeleverd door PostNL rekening houdend met alle veiligheidsregels van het RIVM. Ook in België en zelfs Duitsland! We streven ernaar om de bestellingen uiterlijk de volgende dag te verzenden.
  • Liever persoonlijker? Je kan ons gerust bellen op  +(31) 6 46 187 615 , ook voor vragen en advies. Zelfs een private 1 op 1 bezoek aan het pakhuis behoort tot de mogelijkheden.

Zo kan je in deze vreemde en surrealistische tijd thuis genieten van een echt mooie fles Zuid-Afrikaanse wijn van een van onze top-wijnhuizen.

Voor proeverijen zijn we niet open, en helaas kunnen we niet aan onze horeca klanten leveren. We leven met ze mee. Zoveel hardwerkende ondernemers die opeens de deuren dicht moeten. Steun die lokale ondernemers, bestel eens een lekkere afhaal maaltijd?! Dan geniet jezelf van een heerlijke maaltijd en je steunt een ondernemer. Met een wijntje van ons erbij heb je dan toch een mooie avond 😉. Gesondheid!

Kunnen we het nog een tikkie gezelliger maken?

Zin om virtueel mee op reis te gaan naar de Kaapse wynlanden en nog geen Wijnvriend? Meld je dan aan als Wijnvriend van het Kaaps Wijnhuis. We maken het meteen een tikkie gezelliger met 12,5 % korting op je eerste bestelling tot 6 april 2020! Bovendien ontvang je wijntips, aanbiedingen en uitnodigingen voor bijzondere proeverijen zodra dat weer mogelijk is.

Meld je HIER gratis aan 🙌.

 

Post navigation