check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie

Wijntips

Masterclass Wine Tasting: Ontdek Zuid-Afrika met Ernie Els & More

By Algemeen Reacties uitgeschakeld voor Masterclass Wine Tasting: Ontdek Zuid-Afrika met Ernie Els & More

Wat maakt Zuid-Afrikaanse wijn extra bijzonder? Waarom maakt topgolfer Ernie Els ook topwijnen? Met welk gerecht combineer je de wijn? En ….vooral heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen proeven!

Dit zijn een paar onderwerpen op de Masterclass Wine Tasting. Deze vindt plaats op zondag 17 april.a.s. om 12.00 uur in de schitterende View Room op Golfbaan Naarderbos. Ter gelegenheid van de opening van het zomerseizoen. Een unieke ervaring voor wijn (en golf) liefhebbers van prachtige wijnen met een verhaal.

Op wijnreis door Zuid-Afrika

Aan de hand van Ernie Els Wines en drie andere wijnhuizen gaan we op reis: door de historie, naar de mooiste wijnstreken van Zuid Afrika en het verhaal van Ernie Els. We proeven minimaal 6 wijnen en weten hoe we die het beste kunnen serveren en met gerechten kunnen combineren.

De mooiste Zuid-Afrikaanse wijnen

De wijnen zijn met zorg geselecteerd. Hooggewaardeerd door de Platter’s Guide, de toonaangevende wijngids van Zuid-Afrika. Gecreëerd door gepassioneerde wijnmakers die we ook te zien krijgen. Kortom, genieten van wijnen die de bijzon­dere kwaliteiten van Zuid Afrika als wijnland illustreren.

Geniet en meld je nu aan!

Geniet van baie lekkere wynproeverij in een gezellige en ontspannen sfeer. Verrijk jezelf met wat je echt van wijn wilt weten. Het duurt ca. 45 minuten en is voor deze bijzondere dag gratis! Er is beperkt plek, dus meldt je snel aan op info@naarderbos.nl en vermeldt ‘Ontdek Zuid-Afrika’ of op info@kaapswijnhuis.nl

 

South Africa is the most dynamic and exciting winemaking country in the New World” – Tim Atkin, Brits journalist en Master of Wine.

Zuid-Afrika geldt op dit moment als een van de spannendste wijnlanden door een opmerkelijk talentvolle en ambitieuze generatie wijnmakers. Aldus Tim Atkin, en ook andere wijnjournalisten.

 

En wat na de Masterclass?

Zuid-Afrikaanse WijnproeverijNa de masterclass zal later in de middag ca. 20 van de mooiste Zuid-Afrikaanse wijnen te proeven zijn. Uiteraard is er de mogelijkheid om de wijnen te bestellen! Kom dus gezellig langs.

Er vinden 17 april er allerlei festiviteiten plaats tussen 11.00 en 18.00 uur. Ook veel leuke golfwedstrijden waar mooie prijzen te winnen zijn. Ernie Els is er natuurlijk bij. Zie ook http://www.naarderbos.nl/opening-zomerseizoen/.

Masterclass2 600x400

 

 

Post navigation