check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie
Heb je vragen? Bel +31 (0)88 050 00 00

Wijntips

Zuid-Afrikaanse Wijn Proeverij – zaterdag 3 mei 16.00 -19.00 te Huizen

By Algemeen Reacties uitgeschakeld voor Zuid-Afrikaanse Wijn Proeverij – zaterdag 3 mei 16.00 -19.00 te Huizen

Bij deze nodig ik u als wijnliefhebber van harte uit voor de eerste proeverij van het Kaapswijnhuis, gespecialiseerd in bijzondere Zuid-Afrikaanse wijnen, op zaterdag 3 mei in Huizen.

In 2013 had ik het geluk een bezoek te mogen afleggen aan Zuid-Afrika en in het bijzonder Kaapstad en de wijngebieden Paarl, Fransche Hoek en Stellenbosch. Iedereen die hier geweest is zal het met me eens zijn dat dit het paradijs voor wijnliefhebbers is. Zoals de Zuid-Afrikaanders zeggen “mooier as ek ooit gehad durven drome”.

Ik heb bijzondere Zuid-Afrikaanse wijnen voor u uitgezocht. Met vanzelfsprekend een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding maar daarbovenop ook met mooie verhalen. Verhalen over de liefde voor Zuid-Afrika, de passie voor wijnen en de bijzonderheden van de specifieke locatie.

Natuurlijk zijn de wijnen van Ernie Els prominent aanwezig. Al (!) zijn wijnen zijn aanwezig om te proeven. En natuurlijk zijn er mooie proeverij meeneem aanbiedingen!

Ernie Els winery illustration (Kopie)

Daarnaast laten we u kennis maken met nieuwe ontdekkingen. Wijnen die voor het eerst in Nederland te bewonderen maar vooral ook te proeven zijn! Daarvan zijn beperkte aantallen proef-flessen beschikbaar, dus kom niet te laat! Als u na het proeven een bestelling wilt plaatsen kan dat tegen aantrekkelijke introductie prijzen die aanmerkelijk lager zijn dan de prijs waarvoor het in de betere wijn winkel te koop komt. U beslist dus mee of dit wijnhuis toegevoegd wordt aan het assortiment. Op basis van de belangstelling plaatsen wij bij het wijnhuis een bestelling. U moet dan wel even geduld hebben voor de boot hier is……

De proeverij wordt gehouden op een bijzondere locatie: het eerste gemeentehuis van de gemeente Huizen. Een schitterende monumentale boerderij uit 1877 wat voor deze gelegenheid gebruikt mag worden.

U bent van harte welkom vanaf 16.00 tot 19.00 op de Beemsterboerstraat 6-8, 1272 SE te Huizen. Ik stel het zeer op prijs als u kunt laten weten of u bij ons komt proeven!

Met hartelijke groet,

Albert Hagedoorn

info@kaapswijnhuis.nl

Post navigation