check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie
Heb je vragen? Bel +31 (0)88 050 00 00

Wijntips

Uitnodiging voor wijnproeverij 23 november. Zit jij dan hier met een heerlijk glas wijn?

By Algemeen Reacties uitgeschakeld voor Uitnodiging voor wijnproeverij 23 november. Zit jij dan hier met een heerlijk glas wijn?

Dat kan want we gaan weer lekker proeven! Met veel plezier nodigen wij je uit voor onze winterse wijnproeverij. Wederom op een bijzondere locatie, dit keer op de Goyer Golf & Country Club (Beukenlaan 1 & 2, 3755 MP Eemnes). Vooral ook voor de niet-golfers een unieke gelegenheid om te genieten van deze prachtige locatie.

Dat doen we op zondag 23 november, van 16.00 tot 18.00 uur. We hebben een groot aantal prijswinnaars in ons assortiment die wij, met gepaste trots, je heel graag laten proeven. Naast de wijnen van Ernie Els, laten we de wijnen van Glenelly, Winters Drift en Rainbow’s End proeven en….we hebben weer een aantal nieuwe trouvailles voor je.

Let op – kom op tijd! Van een aantal wijnen hebben we slechts een beperkt aantal proefflessen beschikbaar. En op = op.

Tenslotte zijn er aantrekkelijke aanbiedingen en mooie cadeau ideeën voor vrienden of relaties. Om ze echt iets heel bijzonders te schenken.

Verzeker je van een plekje en meld je aan en geef aan met hoeveel personen je komt. En ken je nog meer wijnliefhebbers? Stuur dan deze uitnodiging gerust door.

Ik Kom Graag!

Wij hebben er veel zin en zien uit naar je komst!

Hartelijke groet,

Anita & Albert Hagedoorn

Goyer Clubhuis open haard gr (Kopie)

Goyer (Kopie)

Post navigation