check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie

Wijntips

Winnaars Perswijn Concours Zuid-Afrika 🎊 – Goud

By Algemeen Reacties uitgeschakeld voor Winnaars Perswijn Concours Zuid-Afrika 🎊 – Goud
Winnaars Perswijn Kaaps Wijnhuis

We hebben Winnaars bij Perswijn Wijnconcours Zuid-Afrika!

Met veel trots kunnen we vertellen dat we 4 winnaars en een finalist hebben in het Perswijn Wijnconcours Zuid-Afrika! Perswijn is het grootste onafhankelijke wijnmagazine voor wijnprofessionals en wijnliefhebbers. Ronald de Groot, Hoofdredacteur Perswijn over de resultaten van Kaaps Wijnhuis: ‘dit is een uitstekende prestatie gezien het hoge niveau van de deelnemende wijnen’. Met deze resultaten zitten we als jonge importeur in de top. Er deden maar liefst 500 Zuid-Afrikaanse wijnen mee die door een onafhankelijke vakjury blind zijn beoordeeld (ze zien dus niet welke wijn in het glas zit).

De winnaars Perswijn op een rij:

Lemberg Spencer de winnaar bij Perswijn Wijnconcours Zuid-AfrikaWinnaar – Lemberg Spencer 2013 in thema Pinotage boven € 10

 

Winnaar Perswijn Lemberg Harslevelu tweede plaatsTweede plaatsLemberg Hárslevelü 2014 in thema Onverwachte genoegens

 

Perswijn Eervolle vermeldingen Glenelly en WindmeulEervolle vermeldingen Glenelly Glass collection 2014 in thema Shiraz onder € 10, en Windmeul Kelder Pinotage 2015 in Pinotage onder € 10. En ten slotte Lemberg Nelson als finalist bij de duurdere Shiraz.

Met een selectie hebben we meegedaan en wat was het spannend. Wat kan je verwachten? Dat drie van onze wijnhuizen in de prijzen zijn gevallen geeft ons energie jullie te blijven verrassen met bijzondere wijnen uit Zuid-Afrika 😉. Blij zijn we ook voor onze wijnmakers die elke dag met veel passie voor jou als wijnliefhebber hun mooiste wijnen creëren, en we kennen ze allemaal persoonlijk.

We vieren dit graag met jullie met een mooie Lemberg aanbieding!

Geniet van de Lemberg Spencer en de Lemberg Nelson met maar liefst 10% korting bij aankoop van een doos van 6 flessen.

Profiteer nu en vul de code perswijn10 in bij het vakje kortingsboncode in de winkelmand en je profiteert direct van de korting. Geniet van de wijnen! Geldig tot 1 april a.s.

PS: De Lemberg Harslevelu is helaas ‘uitgetrink’, op zijn Zuid-Afrikaans uitverkocht.

En even naar Zuid-Afrika? Hier de wijnmaker aan het woord

Hier wijnmaker Neil Russouw tijdens ons bezoek aan het wijngoed. Benieuwd of jullie ook geraakt zijn door de passie waarmee zij wijnen maken voor jou om van te genieten.

Lemberg Spencer de winnaar bij Perswijn Wijnconcours Zuid-AfrikaHier is de wijnmaker van Lemberg Wine Estate aan het woord over de gouden winnaar Lemberg Spencer. Hij vertelt je erover in dat leuke Suid-Afrikaans.

Wijnmaker Lemberg over Lemberg Spencer

Post navigation