check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie

Wijntips

Wijnproeverij met Sterren wijnen ⭐️ – Vol

By Algemeen Reacties uitgeschakeld voor Wijnproeverij met Sterren wijnen ⭐️ – Vol

Exclusieve wijnproeverij op zondag 18 november in De Krachtcentrale – Vol

Kom proeven en ontdek de mooiste selectie Zuid-Afrikaanse wijnen voor de gezellige dagen die komen. Het belooft heel lekker en als vanouds gezellig te worden. En uniek want er worden bijzondere wijnen ontkurkt en we hebben een bijzondere gast.

Waar: Entresol De Krachtcentrale, Havenstraat 76 in Huizen

Tijdstip: van 15.00 uur tot 17.00 uur. Het is een inloopproeverij, dus je kan komen wanneer je wilt.

Kosten: gratis voor Wijnvrienden. Als je aanmeldt voor de wijnproeverij wordt je wijnvriend en ontvang je daarna uitnodigingen voor proeverijen, wijntips en leuke aanbiedingen. Aanmelden bij anita@kaapswijnhuis.nl

Oak Valley Groenlandberg Chardonnay en Pinot Noir

Een tipje van de sluier:

  • Vers van de pers: Oak Valley Chardonnay Groenlandberg, zojuist met Platter 5 sterren bekroond!  Ze zijn nog maar net in huis en nu al heel schaars. Deze wijn smaakt volgens topsommeliers beter dan een Bourgogne, ontdek het zelf. Van dit nieuwe wijnhuis proeven we ook 4.5 ster Riesling en Sauvignon Blanc.
  • Het is ook de tijd voor Pinot Noir. Twee uitmuntende parels proef je. De net nieuw binnengekomen Oak Valley Groenlandberg Pinot Noir. En qua stijl heel anders, de Serendipity Pinot Noir. De droomwijn van wijnmaakster Monique Breuer. Hoor haar verhaal achter de wijn zij is er!
  • En natuurlijk ontbreken de wijnen van Ernie Els, Glenelly, Lemberg, Marras en Windmeul niet!
Platter 5 Sterren

Ik kom gezellig proeven 18 november!

Meld je aan op anita@kaapswijnhuis.nl en geef aan met wie je komt.

Maak kennis met Oak Valley

Een wijnhuis van familie Rawbone- Viljoen en heeft een rijke historie die teruggaat naar Paul Kruger. Het wijngoed ligt midden in het rijkste floragebied van de wereld. Dat heeft ook effect op de wijnen die allemaal minimaal Platter 4.5 ster krijgen ” Outstanding”. En regelmatig krijgen ze 5 🌟, zojuist voor hun Chardonnay Groenlandberg.

Oak Valley - A Place of Discovery

Wijnmaakster als gast op 18 november

Serendipity wijnmaakster Monique Breuer

In 2011 krabbelde de Nederlandse Monique Breuer op papier:  In 2015 wil ik een Pinot Noir Serendipity gemaakt hebben. Ze had nul ervaring en geen idee hoe en waar ze deze droom zou verwezenlijken. Uiteindelijk bracht een reis naar Zuid-Afrika haar naar de bestemming waar ze moest zijn. De betekenis van ‘Serendipity’ – letterlijk: gelukkig toeval – is voor Monique het aangaan van het avontuur en geloven in je droom. Proef deze mooie Pinot Noir op 18 november.

Post navigation