check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie
Heb je vragen? Bel +31 (0)88 050 00 00

Wijntips

Wijnproeverij met Masterclass Wijn & Kaas 12 november

By Algemeen, Wijnproeverij, Wijn en Spijs Reacties uitgeschakeld voor Wijnproeverij met Masterclass Wijn & Kaas 12 november
Wijnproeverij met masterclass Wijn en Kaas 12 november

Wat leg jij op je kaasplank?

Wil jij als wijnliefhebber de mooiste wijnen ontdekken? Excellente wijnen van kleine wijnboeren uit Zuid-Afrika? Als je deze ontdekkingen ook nog goed wilt combineren met kaas dan is dit de proeverij voor jou!

Wijn en kaas vullen elkaar immers perfect aan als je de juiste combinatie weten te vinden. Geniet 12 november van een verrukkelijke avond met verrassende wijnen en heerlijke wijn-kaas smaakervaringen 🙌.

Unieke Wijnproeverij met de beste rode wijn van 2021!  VOL

VOL! Om zeker te zijn of er geen plekken zijn vrijgekomen 👉 mail anita@kaapswijnhuis.nl 

Van harte welkom op vrijdagavond 12 november van 19.00 tot 21.00 uur voor de unieke wijnproeverij met Zuid-Afrikaanse parels en masterclass Wijn & Kaas. Georganiseerd door Zuid-Afrika specialist Kaaps Wijnhuis in samenwerking met Jasmijn Smit – Van Ramshorst. Met haar ervaring als sommelier in sterrenrestaurants als Het Roode Koper en als specialist in Wijn & Kaas leert ze je deze twee heerlijkheden perfect te combineren.

Alles op een rij:

  1. Je proeft 8 Zuid-Afrikaanse topwijnen, wit en rood en allen met een verhaal.
  2. Met nieuwe wijnen. Tipje van de sluier? Proef als eerste de beste rode wijn van 2021 🙂!
  3. Maar liefst 5 gangen van verschillende kazen & wijn.
  4. Tips van de expert hoe je de lekkerste kaasplank maakt!
  5. En speciale aanbiedingen.

Dit alles in de gloednieuwe lokatie De Veranda, Meentweg 37 in Eemnes. Parkeren kan op eigen terrein en de corona maatregelen gelden.

Kosten 29,50 p.p. Van harte welkom! Wees er snel bij, er is beperkt plek!

Aanmelden kan HIER! En via deze link 👇🏻👇🏻👇🏻

Over Jasmijn Smit – van Ramshorst – Meer dan Wijn

Na jarenlange ervaring bij o.a. sterrenrestaurant Het Roode Koper in Ermelo heeft zij haar bedrijf Meer dan Wijn opgericht. Dat richt zich op het geven van proeverijen en workshops met wijn, kaas en cocktails.

Zij heeft alle kneepjes van het sommelier vak geleerd en zich gespecialiseerd in Wijn & Kaas. Nu deelt ze die kennis met jou! Jasmijn: “Ik iedereen kennis laten maken, hoe leerzaam, spannend en interessant het kan zijn om te proeven wat wijn, kaas en cocktails voor je smaakbeleving kunnen doen!”.

Aanmelden kan hier 

Post navigation