check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie

Wijntips

Wijnproeverij 1 juni | Proef Winnaars Marras en meer..

By Algemeen Reacties uitgeschakeld voor Wijnproeverij 1 juni | Proef Winnaars Marras en meer..

Zinderende Zomerproeverij op 1 juni – in De Krachtcentrale – Huizen

VOL, check bij anita@kaapswijnhuis.nl of er plekken vrij zijn gekomen, en anders graag een volgende keer!
Wijnproeverij Zomers Zuid Afrika - 1 juni

Zoek je een zalige zomerse wijn? Knisperend wit, fruitig rood of zo’n lekkere bleekroze rosé ? Laat je dan verrassen op deze unieke wijnproeverij. Proef ultieme zomerse wijnen uit Zuid-Afrika. Hoe toepasselijk …dat doen we op de dag waar officieel de zomer begint! In oud industrieel erfgoed waar iedereen benieuwd naar is hoe dit er nu uitziet!

Hartlik welkom op vrijdag 1 juni  van 19.30 uur tot 21.30 uur in De Krachtcentrale, Havenstraat 76 te Huizen.

Je proeft een bijzondere selectie (inter)nationaal bekroonde wijnen uit Zuid-Afrika. Wijnen gemaakt van druiven van oude ‘bosstokkies’ uit verscholen wijngaarden en nog meer mooie verhalen. Onze nieuwe wijnen van Marras, allen toppers bij Perswijn Wijnconcours 2018! En nog veel meer. Natuurlijk zijn er ook heerlijke aanbiedingen 😉.

Gratis voor Wijnvrienden. Het is een inloop proeverij, dus je kan komen op een moment dat jou goed uitkomt. Meldt je nu aan voor deze baie lekkere proeverij op anita@kaapswijnhuis.nl en geef aan met hoeveel personen je komt. Let op: er hebben zich al velen aangemeld en er is beperkt plek!

Geen Wijnvriend? Meld je dan aan als Wijnvriend op het aangegeven email adres. Naast dat je regelmatig wijnweetjes, aanbiedingen en uitnodigingen voor unieke wijnproeverijen krijgt, ben je ook hartlik welkom op 1 juni. Nogmaals: vol = vol.

Ik kom proeven!

Ik meld mij HIER aan

Ontdek Marras, nieuw in Nederland en finalist in Perswijn Wijnconcours 2018

Martin Lamprecht van Marras wijnen. Nieuw wijnhuis bij www.kaaswijnhuis.nl

De wijnmaker is Martin Lamprecht (foto linksboven). We hebben zijn verhaal gehoord en zijn wijnen geproefd en waren meteen onder de indruk. Zijn ambitie is om wijnen te maken die puur en eerlijk zijn, die mensen verbind en waar ze graag nog een fles van open trekken om het moment te koesteren.

Hij maakt twee heel verschillende Chenin Blancs, een Grenache en heerlijke zachte Shiraz/Cinsaut blend. Allen levendige, fruitige en toegankelijke wijnen. De druiven komen van oude wijnranken uit Swartland en Piekenierskloof.

Martin is zeg maar een wijn-gek. Cum laude afgestudeerd aan Elsenburg en direct aan de slag bij David Nieuwoudt van Cederberg als wijnmaker. En succesvol! Middelmaat is geen optie en hij heeft veel geleerd in Frankrijk, om vooral ook wijnen te maken die de geschiedenis vertellen van de wijngaard en de mensen. De start in Nederland kon niet beter, drie Marras wijnen ingezonden en alle drie finalist in toonaangevende Perswijn Wijnconcours Zomer 2018! Maak gauw kennis met Martin Lamprecht in onderstaande film ⇓.

Unieke wijnproeverij op unieke locatie De Krachtcentrale

Ook benieuwd hoe het er nu uitziet? Hoe leuk is het om wijn te proeven in historisch industrieel erfgoed die aan het einde van de ingrijpende restauratie is! Wat een sfeer. Onder bezielende leiding van Peter Kos ( foto linksonder)  en zijn team wordt het binnenkort geopend als een bruisend artistiek en cultureel centrum.

Kom proeven, kijken en meld je nu aan.

Post navigation