check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie
Heb je vragen? Bel +31 (0)88 050 00 00

Wijntips

We zijn weer terug… maar in een ander Nederland.

By Algemeen Reacties uitgeschakeld voor We zijn weer terug… maar in een ander Nederland.

]Mont Blois uitzicht De Hoop

Van 1 tot 15 maart zijn we op bezoek geweest bij onze wijnhuizen in Zuid-Afrika.

En wat hebben we genoten! Uitgebreide rondleiding door de wijngaarden en kelders van Glenelly in Stellenbosch. Bezoek aan de renovatie van Ernie Els. Een vliegtocht over de wijngaarden van Windmeul in Paarl. Op bezoek bij Lemberg in Tulbagh, Oak Valley in de Elgin  en Mont Blois in Robertson. En vele nieuwe wijnhuizen in het mooie Zuid-Afrika. En overal mooie ontmoetingen, wijnmakers met passie en hun nieuwe wijnen proeven. Genieten.

Tot halverwege vorige week… toen kwamen de eerste verontrustende berichten vanuit Nederland. Afspraken werden gecancelled en het werd steeds ernstiger. De optimistische sfeer die er was toen we weggingen was weg. Serieuze problemen in Nederland!

En dan horen we dat een collega die reisde met een ander wijngezelschap besmet is geraakt. En op zijn beurt misschien weer andere mensen heeft besmet. Sterkte allemaal. Laten we hopen dat iedereen weer snel gezond is. En dat we dan toch weer mogen genieten van een goed glas wijn. Geplande proeverijen hebben we allemaal geannuleerd.

Bestellingen, via webshop of telefonisch, worden “gewoon” afgehandeld zoals u gewend ben.  Gezondheid staat nu voorop. PostNL en wij volgen de RIVM richtlijnen. Contact met de bezorger is niet nodig en tekenen voor ontvangst is geschrapt. Misschien dat de levertijd iets langer is.

Post navigation