check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie

Wijntips

Unieke voorjaarsproeverij en diner op 29 maart ✳️ – Geannuleerd

By Wijnproeverij, Zuidafrikaanse wijnen, Wijn en Spijs, Algemeen Reacties uitgeschakeld voor Unieke voorjaarsproeverij en diner op 29 maart ✳️ – Geannuleerd
Unieke voorjaars proeverij en diner met gast van exclusieve Glenelly Wine Estate

Voorjaarsproeverij en diner met speciale gast van Glenelly! 

Helaas kan deze proeverij en diner niet doorgaan in verband met het corona virus en alle maatregelen die hiervoor zijn ingesteld door de regering. Laten we alles doen om het verspreiden van het virus tegen te gaan en wensen eenieder wijsheid en een goede gezondheid toe! 

Op 29 maart is het zover! We vieren de nieuwe ‘pluk’ in Zuid-Afrika en proosten op het voorjaar. Ook al zin? Het wordt weer heel bijzonder. Op en top wijnvrouw Lia Poveda van ons exclusieve wijngoed Glenelly Wine Estate komt speciaal over naar Nederland. Zij is internationaal verantwoordelijk en weet alle details van haar prachtige en prijswinnende wijnen.

Ook bijzonder: zij heeft jarenlange ervaring als topsommelier bij de allerbeste 3- sterren Michelin restaurants in de wereld. Na dit festijn weet jij dus ook alles over het heerlijk combineren van wijnen met gerechten! Kortom iemand die je maar al te graag wil ontmoeten. Dat kan!

We nodigen je van harte uit voor twee onvergetelijke wijnavonturen op

Zondag 29 maart – Restaurant De Krachtcentrale – Havenstraat 76 – Huizen

Van 15.00 tot 17.45 uur – Voorjaarsproeverij ‘vier de pluk’ 

In Zuid-Afrika is de oogst (de ‘pluk’) in volle gang en baie lekkere wijnen komen weldra van de boot. Proef ze met als speciale gast Lia Poveda van Glenelly. Het is een inloop proeverij, dus kom wanneer het je schikt en geniet van:

  • zo’n 20 baie lekkere wijnen, ook nieuwe wijnen en oogstjaren met een heerlijk voorjaarsgevoel
  • Lia Poveda die je excellente Glenelly wijnen laat proeven, door Platter en Tim Atkin bekroond.
  • Mooie aanbiedingen om van te profiteren voor je ideale voorjaarswijnen.

Van 18.15 tot 22.00 uur – Culinair Glenelly diner

Zet je heerlijke wijnmiddag voort met een heerlijk Glenelly wijn spijs diner met Lia Poveda als gast. Geniet van een mooie avond die nog lang in je herinnering zal blijven dus schuif gezellig aan de lange tafel en …

  • geniet van een speciaal door chef kok Tarek Zaouia samengesteld luxe 3- gangendiner omlijst door prachtige en bekroonde wijnen van Glenelly!
  • Lia neemt je mee naar die wingerden in Zuid-Afrika en je hoort bijzondere verhalen over de wijn 🍷.
  • en uiteraard ontdek je haar geheimen als topsommelier over hoe je de wijnen verrukkelijk met gerechten kan combineren!🍷

Dat alles voor slechts 39,95 p.p. incl. gesponsored wijnarrangement 😉.

Beleef deze verrukkelijke avond met geliefde, familie of vrienden en laat je in de watten leggen! Meld je snel aan via korte mail aan anita@kaapswijnhuis.nl en geef aan met wie je komt. Wij zorgen voor de rest.

Glenelly - Lia Poveda

Post navigation