check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie

Wijntips

Unieke Zuid-Afrikaanse wijnproeverij met Wijnmaakster 24 september VOL

By Algemeen Reacties uitgeschakeld voor Unieke Zuid-Afrikaanse wijnproeverij met Wijnmaakster 24 september VOL

Zondag 24 september. Masterclass met – Suzette van Rensburg- in De Krachtcentrale – Huizen

Helaas je bent te laat, het is VOL! Het ging razendsnel, we hebben het maximum aantal al verhoogd maar ook dat is bereikt. Laat je naam achter door te mailen naar anita@kaapswijnhuis.nl onder vermelding van Vol. Dan kom je op de reservelijst en voor de volgende proeverij dit jaar krijg je voorinformatie zodat je je eerder kan aanmelden.

————-

Proef op deze Zuid-Afrikaanse wijnproeverij de bijzondere Lemberg wijnen samen met onze gast ’The Lady of Lemberg’:  Suzette van Rensburg. Zij is eigenaresse en mede wijnmaker van het schitterende wijngoed Lemberg Wine Estate uit Tulbagh. Na het succes van vorig jaar is zij speciaal uit Zuid-Afrika overgekomen om deze proeverij te begeleiden en de geheimen achter de wijnen met jou te delen. Hoe vaak komt het voor dat je je even in Zuid-Afrika waant?

Kom genieten op zondag 24 september van 15.00 uur tot 17.00 uur in De Krachtcentrale, Havenstraat 76 te Huizen.

Je proeft 8 internationaal bekroonde wijnen van deze boutique wijngoed waar ‘the art of handcrafted wines’ en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ook in Nederland is de Lemberg Spencer als beste Pinotage van Nederland beoordeeld door Perswijn. De mooie witte volle Lemberg Harslevelu wijn is zelfs de verrassing van dit grote Wijnconcours.

Verrassing! Suzette zal iets heel bijzonders meenemen uit de kelders van Lemberg wat we nog nooit in Nederland hebben geproefd. Wij gissen wel maar weten echt niet wat. Kortom, we laten ons graag verrassen 😉.

Gratis voor Wijnvrienden. Meldt je nu aan voor deze bijzondere proeverij op anita@kaapswijnhuis.nl en geef aan met hoeveel personen je komt. Let op: er is beperkt plek!

Geen Wijnvriend? Geef bij aanmelding je emailadres door. Je ontvangt dan de Wijnbrief met wijnweetjes, aanbiedingen en kan je als het even kan gratis naar wijnproeverijen.

Unieke wijnproeverij op unieke locatie De Krachtcentrale

Ook benieuwd hoe het eruit ziet? Hoe leuk is het om wijn te proeven in historisch industrieel erfgoed die nog volop in restauratie is! Geen luxe maar wel sfeer. Onder bezielende leiding van Peter Kos en zijn team wordt het een bruisend artistiek en cultureel centrum. Peter zal dan ook een korte inleiding verzorgen. Ook zijn passie is aanstekelijk!

Kom proeven, kijken en meld je nu aan.

Post navigation