check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie
Heb je vragen? Bel +31 (0)88 050 00 00

Wijntips

Schuiteman Kerst Pakket. We hebben iets heerlijks voor de Feestdagen!

By Algemeen Reacties uitgeschakeld voor Schuiteman Kerst Pakket. We hebben iets heerlijks voor de Feestdagen!

Beste medewerker van Schuiteman,

 

Bedankt voor je bezoek aan onze website!

We zijn al jarenlang klant bij Schuiteman en (dus) naar grote tevredenheid. En nu ben je hier om een keuze te maken. Zoals ook wij door Schuiteman geholpen worden, willen we je graag helpen om een goede keuze te maken. Daarom hebben we een selectie gemaakt van 9 van onze Zuid-Afrikaanse wijnen.  Dat zijn 4 witte en 5 rode wijnen.

Mooie combinaties, om een aantal keren van te kunnen genieten tijdens de Feestdagen. En twee wijnen voorzien van een speciaal voor die wijn gemaakt recept! Dit pakket hebben we ook nog eens extra voordelig geprijsd. Met de speciale kortingsbon krijgt u meer dan 10% korting. En natuurlijk worden de wijnen thuis bezorgd. Maar voor de feestdagen in Huizen komen uitzoeken en ophalen kan ook!

 

We hebben meer dan 50 verschillende wijnen in ons assortiment. Natuurlijk staat het je vrij om je eigen keuze te maken. Ook deze eigen selectie wordt (gratis) thuisbezorgd.

Klik hier op de link om het Schuiteman pakket te bestellen.

Als je zelf wilt kiezen uit ons totale assortiment klik dan hier.

Wil je de wijnen nog voor de Feestdagen in huis hebben? Dat kan! Op zaterdag, 22 december, is ons Packhuys aan de Nijverheidsweg 24a wagenwijd voor je geopend. Tussen 11.00 en 13.00 uur kan je letterlijk en figuurlijk zo naar binnen rijden, de wijnen uitzoeken en direct meenemen!

Fijne Feestdagen en geniet van de wijnen!!

Post navigation