check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie
Heb je vragen? Bel +31 (0)88 050 00 00

Wijntips

Kom 17 April Naar The Waterfront – Naarderbos

By Algemeen Reacties uitgeschakeld voor Kom 17 April Naar The Waterfront – Naarderbos

Feestelijke opening van het golf- en wijn (😄) seizoen!

naarderbos logo_def-01 (JPG)

Niet in Kaapstad maar bij ons eigen schitterende Waterfront in NAARDERBOS. Kom naar deze prachtige golfbaan en evenementenlocatie op zondag 17 april van 12.00 uur tot 18.00 uur. Er vinden er allerlei festiviteiten plaats. Muziek, en vooral veel leuke golfwedstrijden en wijnactiviteiten. Ernie Els is er bij. We zetten een paar activiteiten voor je op een rij, om niet te missen!

Masterclass wine tasting; ontdek Zuid-Afrika om 12.00 uur

Masterclass_Kaaps Wijnhuis_2 400x267

Altijd al bijzondere Zuid-Afrikaanse wijnen willen proeven? Van Ernie Els of van Rainbow’s End. Wijnen die geschonken worden in de beste restaurants van de wereld.

Geniet van een baie lekkere wynproeverij en mooie verhalen.

Proef de topwijnen van Ernie Els en andere Zuid-Afrikaanse wijnen.

Verrijk jezelf met wat je echt van wijn wilt weten.

Zuid-Afrika heeft je zoveel te bieden. Ga mee op reis door dit land. Het is nu gratis. Er is beperkt plaats dus meldt je snel aan.

Ernie Els Trophy op de PAR 3 om 13.30 uur

Ernie Els Trophy_Kaaps Wijnhuis_Naarderbos 400x 267Op de PAR 3  NAARDERBOS vindt de Ernie Els Trophy plaats. Alle gasten starten in flights van 4.

En win een exclusieve Wine Tasting met diner bij Naarderbos voor 4 personen!

Geniet jij binnenkort van de zonsondergang op het prachtige terras, van de Ernie Els wijnen en meer in het sfeervolle restaurant?

Laat jouw soepele swing zien en doe mee!

 

 Big Easy Hole-In-One Challenge om 16.30 uur

Ernie Els Challenge Kaaps Wijnhuis_Naarderbos 1 400x 267Sla je slag bij de Big Easy Hole-In-One Challenge! Sla vanaf het terras in één keer de golfbal in de hole of ….wordt het een wijnvat? Als het je lukt, dan win je een unieke Ernie Els wijn! Ga de uitdaging gezellig aan!

 

 

 

 

Verder zijn op het terras en binnen verschillende soorten Zuid-Afrikaanse wijn te proeven. Het belooft een prachtige dag te worden! Meer informatie over deze dag volgt via Facebook van Naarderbos en Kaaps Wijnhuis. Baie gezellig als jullie langskomen op 17 april. Doe mee, beleef bijzondere wijnproeverijen, of gewoon voor de gezelligheid. Graag tot siens bij The Waterfront …..op Naarderbos.

 

Waterfront Zuid-Afrika- Kaaps Wijnhuis

Waterfront Zuid-Afrika- Kaaps Wijnhuis

 

 

 

Post navigation