check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie
Heb je vragen? Bel +31 (0)88 050 00 00

Wijntips

Kaaps Wijnhuis met vijf finalisten in Perswijn Concours Zuid-Afrika

By Algemeen Reacties uitgeschakeld voor Kaaps Wijnhuis met vijf finalisten in Perswijn Concours Zuid-Afrika
Finalisten Kaaps Wijnhuis in Perswijn Wijnconcours Zuid-Afrika

Breaking News: we hebben 5 finalisten in Perswijn Wijnconcours 🎉!

Met gepaste trots kunnen we vertellen dat maar liefst vijf wijnen uit ons assortiment genomineerd zijn voor de finale in het Perswijn Wijnconcours Zuid-Afrika.

Super benieuwd waren we. De eerste keer doen we mee aan zo een groot wijnconcours. In november vorig jaar kwam Perswijn met de uitnodiging om een aantal van je schitterende Zuid-Afrikaanse wijnen in te sturen. Dat gebeurde massaal, zo’n 500 wijnen doen mee. Allemaal worden ze door een onafhankelijke vakjury met Magister Vinologen blind beoordeeld  (ze zien dus niet welke wijn in het glas zit). Wat een werk he 😉.

Op 22 april worden de winnaars bekend gemaakt!

Hier vind je onze finalisten. Hoge waarderingen voor de pinotages, syrah en bijzondere witte wijnen. Op 22 april weten we weer meer. Dan zal ook deze baie lekkere finalist Glenelly Glass Collection Syrah 2014 in ons assortiment verkrijgbaar zijn. We houden jullie op de hoogte!

De andere finalisten zijn …..

Glenelly GC Syrah 2014
 • 23,45

  Lemberg Hárslevelü 2022

  Zeldzaam groot genoegen! Prachtige volle droge witte wijn met verleidelijk rijp fruit, witte bloemen en toch fris door haar kruidigheid. Sommeliers favoriet. Winnaar Perswijn. Lees snel verder.

  De Hárslevelü is weer binnen!

 • 23,45

  Lemberg Nelson syrah 2018

  Prachtige Syrah in Rhone stijl. Vol, sappig en spicy. Zwarte bessen en hint van drop. Met een mooie, lange elegante afdronk. Tim Atkin MV ‘Outstanding’ . De Grote Hamersma  Sterrenwijn 9-!

 • Top pinotage Lemberg Spencer
  24,95

  Lemberg Spencer pinotage 2019

  Top Pinotage in nieuwe, elegante pinot noir stijl. Rijpe kersen, pruimen en donkere chocolade. Balans. Puur fruit en verrukkelijke lange finish. Perswijn Goud. Platter: Outstanding!

   

Wil je deze schitterende wijnen proeven?

Perswijn is het grootste wijnmagazine voor wijnprofessionals en liefhebbers in Nederland. Hun proefpanel is toonaangevend, met Magister Vinologen proeven zij 5000 wijnen per jaar!  Je hoeft gelukkig niet in het proefpanel van Perswijn te zitten om deze wijnen …en meer te proeven. Dat kan met een wijnproeverij bij je thuis, op werk of bij een inloop proeverij van ons. Hou de de wijnproeverij agenda  van Kaaps Wijnhuis in de gaten.

null

Proef de finalisten!

Post navigation