check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie
Heb je vragen? Bel +31 (0)88 050 00 00

Wijntips

Wijnfestival Chateau voor Buren 28 augustus – wij zijn erbij

By Algemeen Reacties uitgeschakeld voor Wijnfestival Chateau voor Buren 28 augustus – wij zijn erbij

Zin in een wijnfestival?

In pittoreske binnenstad van Buren vind er een supergezellig wijnfestival plaats op 28 augustus van 13.00 uur tot 18.00 uur. Wij zijn er als Kaaps Wijnhuis bij, en vinden het heel leuk en spannend om een proeverij te hebben tussen al het fruit in de Betuwe 😏. We laten een selectie van de beste en meest bijzondere Zuid-Afrikaanse wijnen proeven- Wit, Rosé en Rood. Allen gecreéérd met passie en respect voor de natuur. Wij staan op wijnplein 5!

Zuid-Afrikaanse Wijnproeverij op de boot

Om 15.30 uur en om 16.00 uur kan je een klein Zuid-Afrikaans wijnreisje meemaken op de fluisterboot! We proeven 3 tot 4 wijnen van Kaaps Wijnhuis. Wees er snel bij want er kunnen maximaal 7 personen mee per rondvaart. Het is gratis. Je moet wel in bezit zijn van het Chateau voor Buren proefglas. Deze koop je voor € 10,00 bij de ingang van het evenement dat verder gratis is. Krijg je ook nog een programma en draagtas voor de aankopen. Klinkt goed toch!

Wat is er nog meer te beleven?

Er zijn meerdere wijnpleinen met wijnen uit diverse landen, muziek, en culinaire versnaperingen. Kom lekker buurten op wijnplein 5, hartlik welkom en baie gezellig! Meer informatie over het evenement vindt je op www.chateauvoorburen.nl

Kaaps Wijnhuis op Chateau voor Buren

 

 

Post navigation