check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie
Heb je vragen? Bel +31 (0)88 050 00 00

Wijntips

Exclusieve Ernie Els wijnproeverij op 2 oktober a.s. – met Louw Strydom🍷

By Algemeen Reacties uitgeschakeld voor Exclusieve Ernie Els wijnproeverij op 2 oktober a.s. – met Louw Strydom🍷

Proef, geniet en beleef Zuid-Afrika met Ernie Els Wines op zondag 2 oktober a.s.

Om 13.00 uur in de schitterende View room op Golfbaan Naarderbos

Beleef een unieke wijnproeverij Ernie Els Wines onder leiding van handlanger Louw Strydom – internationaal verantwoordelijk voor Ernie Els Wines. Handlanger is Zuid-Afrikaans voor medewerker, dan kan je vast even wennen. Want in het mooie, zangerige ‘Suid-Afrikaans’ gaat hij ons mooie verhalen vertellen over ‘die skitterende wingerds in Stellenbosch’, ‘die passie van Ernie met wyn’ en de ‘besondere wynen’ van Ernie Els en zijn wijnmaker Louis Strydom.

Je proeft 6 prachtige wijnen van dit top wijnhuis, met internationale prijswinnaars. En je hoort hoe je die het beste kunt serveren en kan combineren met gerechten. Net als vorig jaar belooft het weer een bijzondere en gezellige proeverij met Louw Strydom te worden! Nu gratis ter gelegenheid van de afsluiting zomerseizoen georganiseerd door Golfbaan Naarderbos.

Dit wil je niet missen en meld je nu gratis aan!

Er zijn nog maar een paar plekjes, dus meldt je snel aan op events@naarderbos.nl en vermeld ‘Wine Tasting Ernie Els’ of op info@kaapswijnhuis.nl. Hartlik welkom op 2 oktober van 13.00 uur tot ca. 14.15 uur in de View room op Golfbaan Naarderbos !

En wat na deze Wine Tasting?

Na deze Zuid-Afrikaanse Wijnproeverij is er uiteraard de mogelijkheid om de wijnen te bestellen! Tip: er vinden 2 oktober allerlei festiviteiten plaats – Golf & Wine & Dine met live muziek en Ernie Els – zie http://www.naarderbos.nl/afsluiting-zomerseizoen/

EE Louw Strydom Wine Tasting WPB 800x440

 

Post navigation