check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €75
check markProefgarantie
Heb je vragen? Bel 06-46187615

Wijntips

Ernie Els Wines KLM open aanbieding

Gelukkig zijn de Ernie Els wijnen wel in Nederland

Iedereen was verheugd dat Ernie Els als een van de meest succesvolle golfers en als publiekstrekker naar de KLM Open zou komen. Heel jammer en begrijpelijk dat Ernie Els uiteindelijk niet komt als gevolg van de orkaan Irma. Hij woont  in Florida en kon niet op tijd weg.

Goed nieuws is dat de mooie wijnen van Ernie Els wel in Nederland zijn. En gedurende het KLM Open toernooi van 14 t/m 17 september extra voordelig! En we hebben nog iets leuks onder de pet. Onder de bestellers verloten we een aantal leuke en originele Ernie Els items! Let op de actie is geldig tot en met maandag 18 september!

 • 9,95

  Ernie Els Big Easy Chenin Blanc 2018

  Deze Chenin Blanc is easy going en knisperend fris. Vol fruit wat de Kaap te bieden heeft! Mooie, minerale finish. Hamersma 8.

 • 9,95

  Ernie Els Big Easy Rosé 2019

  Mooie zalmroze rosé. Gemaakt van vooral Shiraz en een beetje Viognier. Mooi fris met een gekruid randje en een plezierige droge afdronk.

 • 9,95

  Ernie Els Big Easy Cabernet Sauvignon 2018

  Rijk en elegant, met tonen van donkere chocolade, kaneel en rijpe pruimen. Op het palet donker fruit, met een medium tot volle body.

 • 15,95

  Ernie Els Big Easy Red 2017

  Zoals de naam het al zegt is de Big Easy Red groots in smaak en toch gemakkelijk. Puur, rijp, paars en rode vruchten stuiven uit het glas. Platter 4 *, Excellent

 • Ernie Els Proprietors Blend, Platter 5 sterren
  26,95

  Ernie Els Proprietors Blend 2016

  Het beste van Zuid-Afrika. Magnifieke Bordeaux  blend met Syrah. Zwarte bessen, drop en chocolade. Vol en rijk van smaak, met een lang zijdezachte afdronk van zacht fruit. Bekroond door Platter’s met 5*****, en beste rode blend in 2019!!

 • 67,00

  Ernie Els Signature 2010

  De absolute topwijn van Ernie Els. Superieure complexiteit, klasse en karakter. TOP wijn cadeau.

Wat nog meer onder de pet?

Onder de bestellers verloten we leuke originele Ernie Els items als de “Els, Driving Dreams’ golfpetten. De Big Easy wijn kan je afsluiten met de Ernie Els Winesaver. Niet in Nederland verder te verkrijgen. De gelukkigen horen uiterlijk dinsdag 19 september wat ze gewonnen hebben.

The Big Easy, wie gaf hem deze naam? Wat is het geheim?

Deze naam kreeg hij van Tiger Woods. Beide waren altijd in grote strijd om de winst. Tiger gaf de naam aan deze Zuid-Afrikaan is namelijk 1.91m groot, ‘big’ qua postuur en heeft een ogenschijnlijk moeiteloze en soepele ‘easy’ swing. Daarnaast is hij easy going als hij niet golft, sympathiek, en een groot ambassadeur voor Zuid-Afrika.

Wat is het geheim achter deze swing? Ernie Els zei ooit in een interview dat al zijn coaches nooit zijn swing hebben veranderd. Vasthouden wat natuurlijk in je zit maar wel werken aan je positie ‘fix flow to get the lines ok, and do not edit all the time as there is no ideal swing’.

De Big Easy Wijn heeft eenzelfde filosofie. De wijnmaker Louis Strydom heeft wijnen gecreëerd die big, dus vol van smaak zijn, en toch toegankelijk en dus niet wrang zijn. De natuur doet zijn werk, alles druiven handgeplukt en ware smaaksensaties.

Wijnliefhebbers delen mooie wijnen
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Post navigation