check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie
Heb je vragen? Bel +31 (0)88 050 00 00

Wijntips

Ernie Els Wijnen op de Golfclub Rijk van Nijmegen

By Algemeen Reacties uitgeschakeld voor Ernie Els Wijnen op de Golfclub Rijk van Nijmegen

Met rode hoofden kwamen ze de golfclub binnen. Dorstig na de prachtige baan gelopen te hebben met stralend weer! De businessclub leden waren klaar voor hole 19, met een “Gele Peter” en natuurlijk ook met een wijnproeverij met de Ernie Els wijnen! Het terras zat vol en iedereen genoot zichtbaar.

Door meesterkok Joost Weemen werd een heerlijk diner verzorgd. En alle Ernie Els Big Easy wijnen werden geproefd. Wijnliefhebbers proefden ook de Cabernet Sauvignon en Proprietors blend. Het viel in de smaak gezien de vele enthousiaste reacties. Ook de combinatie van de Big Easy rosé met de kreeft was heerlijk.

Naast eten en drinken was er de Nearest to the Bottle competitie. We zagen mooie soepele swings waar Ernie jaloers op zou zijn. De winnaar was Michel en hij ging met Big Easy Red Magnum naar huis, wederom een mooi Ernie Els moment!

Ernie Els is de ‘Johan Cruijff’ van Zuid-Afrika. Kortom een van de bekendste inwoners van Zuid-Afrika en al jaren één van de beste golfers ter wereld. Van Tiger Woods kreeg hij de bijnaam ‘The Big Easy’ . Hij is groot en stevig, en toch heeft hij een onvoorstelbare vloeiende, ogenschijnlijke moeiteloze swing. Tot in perfectie uitgevoerd.

Die perfectie en ambitie vind je terug in zijn wijnen. Hij begon zijn wijndomein in Stellenbosch met Jean Engelbrecht, eigenaar van Rust en Vrede. En met de hulp van topwijnmaker Louis Strydom worden zijn wijnen alom erkend als topwijnen.

Bij Golfclub Rijk van Nijmegen te bestellen na een volgend mooi rondje, op zijn Zuid-Afrikaans Gesondheid!

 

Golfclub Rijk van Nijmegen_ Ernie Els_ wijnproeverij_ Kaaps Wijnhuis

Post navigation