check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €99
check markProefgarantie

Wijntips

Black Friday = Pinot Black Weekend!!

By Algemeen, Recepten Reacties uitgeschakeld voor Black Friday = Pinot Black Weekend!!

Ach ja, doe eens gek……Nou dit weekend dan!

De bekroonde Oak-Valley-Groenlandberg wijnen uit de Elgin-bij-Kaaps-Wijnhuis-

Onder het motto geen Black Friday maar een Pinot Black Weekend een heerlijk & makkelijk recept. > Actie verlopen, maar je kan nog steeds genieten van onze Pinot Noir wijnen en recept 😉. 

Ontdek onze heerlijke Pinot Noir Wijnen, zoals:

En hou je van wit, ontdek dan deze stille Champagne van Haute Cabrière :

Mijn favoriet: Oak Valley Groenlandberg Pinot Noir met Risotto.

De vega risotto porcini met aardse tonen door de vele champignons combineert waanzinnig goed met de aardse maar vooral fruitige Pinot Noir van de Groenlandberg.

Uit Cool Climate Elgin, het koelste wijngebied van Zuid-Afrika, van hooggelegen bergwijngaarden op de Groenlandberg. Intens fruit zijdezacht verpakt. Van uniek terroir en biologisch gemaakt met minimale interventie in de kelder. De hele tros wordt natuurlijk vergist waarna rijping op Frans eiken volgt. Het fruit komt van een kleine bergwijngaard, slechts 2,3 ha. groot.

De risotto is in 15 minuten heel makkelijk te maken!

Ingredienten:

  • 420 gram Riso Scotti buena idea risotto porcino
  • 200 gram paddenstoelen voor Risotto
  • 400 gram champignons
  • 80 gram roomboter
  • 80 gram parmezaanse kaas.

Bereiding:

  • kook de risotto zoals op de verpakking staat
  • snijd de champignons in kleine stukjes en snijd de blaadjes van de kruiden fijn
  • bak de paddenstoelen, champignons en kruiden in de roomboter op een hoog vuur in 10 minuten bruin
  • neem de risotto van het vuur en roer de helft van de gebakken champignons  en de helft van de parmezaanse kaas erdoor
  • schep de risotto in diepe borden, verdeel de rest van de gebakken champignons en de Parmezaanse kaas erover.

Geniet it met een licht gekoelde Pinot Noir!

ALBERT

Pinot Noir met Risotto Porchini

Post navigation